آشپزی

طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید به سبک بازاری

ترشی کلم قرمز یکی از آن ترشی های خوشمزه است که اغلب در مغازه ها پیدا می شود و طعمی بی نظیر دارد. اما آیا می دانید که می توانید این ترشی خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید؟ با کمی حوصله و مواد اولیه ساده، ترشی کلم قرمز خانگی با طعمی مشابه ترشی های بازاری...

31 مرداد 1403

معرفی رشته مدیریت هتلداری

هتلداری یکی از رشته های خاص و شناور است که از رشته های ریاضی، انسانی، تجربی و از هنرستان می توانید آن را ادامه بدهید.

5 اسفند 1402

طرز تهیه 3 سس سالم و خوش طعم

سس یکی از محبوب ترین چاشنی هایی است که همراه انواع سالاد، غذا، خوراک ها، فست فودها و ساندویچ ها در سراسر جهان سرو می شود. از سس ها برای ساختن طعم های نو و لذتبخش و مزه دهی به انواع غذاها و همچنین تزئین و مجذوب کننده تر به نظر آمدن وعده های غذایی استفاده...

21 بهمن 1402

شیرینی موچی ژاپنی چیست؟ 0 تا 100 این شیرینی پر طرفدار

شیرینی موچی ژاپنی، نه تنها یک دسر خوشمزه بلکه بخشی از هویت فرهنگی ژاپن است. این شیرینی سنتی که ریشه در آیین ها و جشن های ژاپنی دارد، امروزه در سراسر جهان طرفداران بسیاری پیدا کرده است. در این مطلب، قصد داریم شما را با تاریخچه، روش تهیه و انواع مختلف موچی...

29 دی 1402

طرز تهیه دو پیازه آلو شیرازی؛ غذایی بدون گوشت و خوشمزه

دوپیازه آلو شیرازی همانطور که از اسمش پیداست، یکی از غذاهای لذیذ و آسان استان فارس است. دوپیازه آلو مردم جهرم به دو صورت یعنی هم با تخم مرغ هم بدون آن و با مواد اولیه ساده مثل سیب زمینی و ... تهیه می گردد.

22 مهر 1402

طرز تهیه میرزا قاسمی با گوجه خوشمزه آسان و مجلسی

میرزا قاسمی یک غذای خوشمزه و ساده است که هم با نان و هم پلو سرو می گردد. نکته مهم این است که گوجه فرنگی طعمی گرم و لطیف به این غذا می بخشد. پس خوب است با دقت بیشتری به اضافه کردن گوجه به این غذا بپردازید. قبلا طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو را در کتاب کاله مرور...

27 شهریور 1402

فوت و فن های پخت آبگوشت قهوه خانه ای

آبگوشت یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذا های ایرانی است که منوی اصلی رستوران های سنتی و قهوه خانه ها محسوب می شود و تقریبا می توان گفت به عنوان غذای سنتی ایرانی در سراسر دنیا شناخته شده و پرطرفدار است.

13 مرداد 1402

طرز تهیه 4 مدل دسر خربزه با بستنی خوشمزه کافی شاپی

آیا دسر خربزه با بستنی را تا حالا در خانه درست نموده اید؟ با ترکیب خربزه و بستنی به عنوان مواد اصلی، به تنهایی یا میکس شده با مواد دیگر، می توانید تهیه کنید که هم برای مهمانی و دورهمی مناسب هستند و هم به عنوان یک عصرانه دلچسب، می توانید از طعم خوش آن لذت...

17 اردیبهشت 1402

طرز تهیه یک آش لذیذ و مجلسی به روش رستورانی

آش شله قلمکار به روش های مختلفی تهیه می گردد و در برخی رسپی بجای حبوبات فقط از عدس استفاده می گردد، ولی استفاده از نخود و لوبیا در کنار هم در این آش بسیار خوشمزه تر می گردد، ولی نقطه مشترک تمام آش ها استفاده از گوشت سردست می باشد، ولی می توانید از گوشت گردن...

28 فروردین 1402

همبرگر کَره ای، یک شام دلپذیر

همبرگر کره ای غذای رژیمی است که علاوه بر سالم بودن طعم فوق العاده ای دارد. همبرگر غذایی است که نمی توان از آن دل کند. بنابراین ما هم از شما نمی خواهیم برای خوردن غذایی سالم دست از همبرگر بکشید.

24 فروردین 1402

فوت و فن پخت سمنوی خانگی

می گویند سمنو سمبل قدرت، خیر و برکت است؛ برای همین سمنو را برای سفره هفت سین درنظر می گیرند.

9 اسفند 1401

دستور پخت پلو سبزیجات هندی؛ غذایی که هوش از سرتان می برد

طرز تهیه سبزیجات هندی؛ این پلوی خوشمزه کاملا گیاهی و بدون گوشت تهیه می گردد و بدلیل سبزیجات و ادویه های فراوانی که دارد غذایی خوش عطر و طعم، رژیمی و سودمند محسوب می گردد.

25 آذر 1401

طرز تهیه سالاد مرغ و سبزیجات؛ یک سالاد گرم و خوشمزه

خبرنگارانـ سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر جهان هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به دلیل ترکیباتی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد ها از ترکیب سبزیجات...

25 مهر 1401

چگونه ته دیگ ترد و خوشمزه داشته باشید؟

ته دیگ یکی از مجذوب کننده ترین بخش های آشپزی ایرانی است اما ترد درآوردن آن کار بسیار دشواری است.

24 مهر 1401

طرز تهیه فوندوی پنیر کممبر؛ پیش غذای سوئیسی همراه با ویدیو

فوندو یک خوراک محبوب و معروف سوئیسی است که با نوعی سس پنیر یا پنیر آب شده گرم در کنار نان سرو می گردد. فوندوی پنیر یک غذای کامل و فرق دارد که شاید برترین زمان مزه کردن آن در سرما و همین فصل پاییز یا زمستان باشد. این غذا در کشورهای مختلف با پنیرهای گوناگون...

18 شهریور 1401

طرز تهیه شور بدون سرکه و نکات طلایی تهیه شور

طرفدارهای شور اگر از ترشی بیشتر نباشند، کمتر نیستند. اصلا خوردن بعضی از غذاها مثل کتلت، آبگوشت، لوبیا پلو و بقیه غذاهای نانی کنار شور یک مزه دیگری دارد. همانطور که می دانید شور را هم با سرکه و هم بدون سرکه تهیه می کنند که کاملا سلیقه ای است اما طرز تهیه...

16 شهریور 1401

طرز تهیه سوفله بلوچیز و آویشن؛ پیش غذایی مجلسی و خوشمزه

طرز تهیه سوفله بلوچیز و آویشن را با کتاب کاله امتحان کنید و یک پیش غذای بی نظیر برای مهمانی خود آماده کنید. بیشتر ما با بوی معطر آویشن آشنا هستیم و طعم لذیذ آن را در غذاها و دمنوش ها امتحان نموده ایم. احتمالا پیتزا و پاستا اولین غذاهایی هستند که با طعم آویشن...

16 شهریور 1401

طرز تهیه قاتق گوشت

قاتق گوشت یکی از خوراک های بسیار قدیمی است که در اطراف کرمان تهیه می گردد. این غذا مانند فلافل است که با گوشت ترکیب شده است. در تهیه اصلی این غذا مواد اصلی را باید در هاون های بزرگ سنگی آنقدر کوبید تا حسابی حالت چسبندگی پیدا نمایند و طعم هایشان با هم ترکیب...

15 شهریور 1401

روش تهیه بشقاب صبحانه انگلیسی

نان و پنیر و کره و مربا بالاخره یک جایی ما را خسته می نماید، دلمان را می زند و از خوردن صبحانه بیخیالمان می نماید.

1 شهریور 1401

کشاورز بی دست که همه کاری انجام می دهد

یک کشاورز اهل دهکده ای دورافتاده در جنوب چین در شبکه های اجتماعی به میلیون ها نفر نشان داده است که فردی بدون دست می تواند به خوبی زندگی کند و بر فقر غلبه کند.

29 تیر 1401
تعداد: (43)