طرز تهیه دو پیازه آلو شیرازی؛ غذایی بدون گوشت و خوشمزه
به گزارش وبلاگ ماشین، دوپیازه آلو شیرازی همانطور که از اسمش پیداست، یکی از غذاهای لذیذ و آسان استان فارس است. دوپیازه آلو مردم جهرم به دو صورت یعنی هم با تخم مرغ هم بدون آن و با مواد اولیه ساده مثل سیب زمینی و ... تهیه می گردد.
مواد لازم دو پیازه آلو
سیب زمینی2 عدد
پیاز1 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
زرد چوبه1/2 قاشق مربا خوری
طرز تهیه دو پیاز آلو
برای پخت دوپیازه آلو شیرازی به شیوه زیر پیش می روید:
مرحله اول: ابتدا سیب زمینی ها را خوب شسته سپس در یک قابلمه با میزانی آب بگذارید تا نرم گردد.
مرحله دوم: دراین مرحله از دستور تهیه دوپیازه آلو، پیازها را پوست بگیرید سپس آنها را بشورید و به صورت نگینی و یا خلالی نازک خرد کنید.
مرحله سوم: در یک تابه مناسب با حجم مواد، پیازها را با میزان روغن سرخ کنید.
مرحله چهارم: رب را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله پنجم: حالا نوبت اضافه کردن ادویه دوپیازه آلو است. نمک و فلفل و زردچوبه را به پیاز و سیب زمینی ها اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله ششم: سیب زمینی ها را به صورت مربع مربع خورد کنید و به پیاز ها اضافه کنید.
مرحله هفتم: می توانید میزانی جعفری تازه، فلفل دلمه ای و قارچ نیز به این غذا اضافه کنید.
نکات تهیه دو پیازه آلو
شما می توانید از گوجه تازه نیز برای تهیه این غذا بهره ببرید.
اندازه پیاز در این غذای ساده و سریع برای نهار و شام به صورت دلخواه است.
شما می توانید به این غذا یک عدد تخم مرغ نیز اضافه کنید.
علاوه بر آنچه به عنوان ادویه دوپیازه آلو شیرازی گفته شد، ادویه های دیگری مانند پودر سیر، پیاز، آویشن و پاپریکا نیز به این غذا اضافه کنید.
منبع: گردشبان