دستور پخت پلو سبزیجات هندی؛ غذایی که هوش از سرتان می برد

به گزارش وبلاگ ماشین، طرز تهیه سبزیجات هندی؛ این پلوی خوشمزه کاملا گیاهی و بدون گوشت تهیه می گردد و بدلیل سبزیجات و ادویه های فراوانی که دارد غذایی خوش عطر و طعم، رژیمی و سودمند محسوب می گردد.

دستور پخت پلو سبزیجات هندی؛ غذایی که هوش از سرتان می برد

طعم یک غذای اصیل هندی را با پلو سبزیجات تاهیری (Tahiri) امتحان کنید. این پلوی خوشمزه کاملا گیاهی و بدون گوشت تهیه می گردد و بدلیل سبزیجات و ادویه های فراوانی که دارد غذایی خوش عطر و طعم، رژیمی و سودمند محسوب می گردد.

مواد لازم:

سیب زمینی خرد شده 2 عدد بزرگ

گل کلم خرد شده 2 فنجان

هویج خرد شده 2 عدد میانه

لوبیا سبز خرد شده 12-14 عدد

نخود فرنگی 1/2 فنجان

روغن زیتون یا روغن گیاهی 3 قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده 2 عدد میانه

گوجه خرد شده 3 عدد میانه

سیر له شده 5 حبه

زنجبیل تازه و رنده شده 1 قاشق غذاخوری

برگ نعنا خرد شده 1 قاشق غذاخوری

برگ گشنیز خرد شده 3 قاشق غذاخوری

فلفل سبز 3 عدد

پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری

زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری

برنج 300 گرم

آب لیمو 1/2 قاشق غذاخوری

نمک به میزان دلخواه

برگ بو 1 عدد

هل سبز 4 عدد

چوب دارچین 2 عدد کوچک

میخک 4 عدد

طرز تهیه: برنج را بشویید و حداقل از نیم ساعت قبل در میزانی آب بخیسانید. سپس آبکشی کنید و کنار بگذارید. گل کلم های خرد شده را بشویید و آبکشی کنید. (می توانید گل کلم های خرد شده را 15 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا مطمئن شوید که هیچ گونه حشره ای لابلای آن نمانده است).

روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت میانه قرار دهید. برگ بو، دانه هل، میخک و چوب دارچین را داخل روغن بریزید و چند دقیقه سرخ کنید تا عطر ادویه ها بلند گردد.

پیاز ها را به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید خوب سرخ شوند. می توانید کمی نمک اضافه کنید تا پیاز ها سریعتر طلایی شوند. سپس زنجبیل رنده شده و سیر له شده را به روغن اضافه کنید. چند ثانیه تفت دهید تا عطر زنجبیل و سیر احساس گردد.

گوجه خرد شده را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید. سپس سیب زمینی نگینی خرد شده را اضافه کنید و 3-4 دقیقه تفت دهید.

سپس هویج و لوبیا سبز خرد شده، نخود فرنگی و گل کلم های خرد شده را اضافه کنید. مخلوط سبزیجات را با هم ترکیب کنید و تفت دهید.

برگ نعنا و گشنیز خرد شده، فلفل سبز، پودر فلفل قرمز، پودر گشنیز و زردچوبه را به سبزیجات اضافه کنید. آب لیمو را روی سبزیجات بریزید.

برنج را داخل قابلمه بریزید و خوب با سبزیجات مخلوط کنید. 3 فنجان آب روی برنج بریزید و پلو سبزیجات را به میزان دلخواه با نمک مزه دار کنید. در قابلمه را بگذارید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید این پلوی هندی خوشمزه به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزد و دم بکشد. زمان پخت بسته به نوع برنج، میزان خیساندن در آب، جنس قابلمه و … می تواند متغیر باشد. برنج را چک کنید، اگر لازم بود می توانید کمی آب به برنج اضافه کنید.

پس ازین مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید و 5 دقیقه اجازه دهید تا کمی خنک گردد. سپس پلو سبزیجات هندی را داخل دیس بکشید و همراه با ماست نوش جان کنید.

نکته: برای پخت بهتر برنج می توانید از دم کنی بهره ببرید. پلو مخلوط تاهیری یکی از غذا های اصیل هندی است، پس از میزان ادویه ها و فلفل موجود در آن تعجب نکنید. برای چشیدن طعم اصیل این غذا بهتر است آن را طبق دستور تهیه کنید، اما اگر ذایقه تان ادویه و تندی کمتری را می پسندد می توانید از میزان ادویه ها و فلفل کم کنید.

منبع: ایران کوک

منبع: فرادید

به "دستور پخت پلو سبزیجات هندی؛ غذایی که هوش از سرتان می برد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت پلو سبزیجات هندی؛ غذایی که هوش از سرتان می برد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید