طرز تهیه سوفله بلوچیز و آویشن؛ پیش غذایی مجلسی و خوشمزه

به گزارش وبلاگ ماشین، طرز تهیه سوفله بلوچیز و آویشن را با کتاب کاله امتحان کنید و یک پیش غذای بی نظیر برای مهمانی خود آماده کنید. بیشتر ما با بوی معطر آویشن آشنا هستیم و طعم لذیذ آن را در غذاها و دمنوش ها امتحان نموده ایم. احتمالا پیتزا و پاستا اولین غذاهایی هستند که با طعم آویشن به ذهنمان می رسد. آویشن نه تنها ادویه ای معطر و خوشمزه است، بلکه خواص درمانی زیادی هم دارد. در غذاهای متنوع دیگری مثل سوفله هم می توانیم از آن استفاده کنیم.

طرز تهیه سوفله بلوچیز و آویشن؛ پیش غذایی مجلسی و خوشمزه

به جای اینکه مدام غذاهایی تکراری بخوریم بهتر است یک غذای پاییزی خوشمزه مثل سوفله بلوچیز و آویشن را امتحان کنیم. این غذا بسیار ساده و سبک است و می توانید آن را تا چند روز هم در یخچال نگه دارید. این سوفله غذایی کاملا گیاهی است و گزینه خوبی برای گیاهخواران به شمار می رود. بنابراین اگر در پی یک غذای لذیذ و البته راحت و بدون دردسر هستید، سوفله بلوچیز و آویشن را امتحان کنید. در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه سوفله بلوچیز و آویشن را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه سوفله بلوچیز و آویشن

  • کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین 50 گرم
  • آرد سوخاری 30 گرم
  • آرد چند منظوره 30 گرم
  • پودر خردل به میزان دلخواه
  • پودر فلفل قرمز تند به میزان دلخواه
  • شیر کم چرب کاله خرید آنلاین 300 میلی لیتر
  • پنیر بلوچیز کاله خرید آنلاین 90 گرم
  • برگ آویشن تازه یا پودر آویشن به میزان دلخواه
  • تخم مرغ میانه چهار عدد
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه سوفله بلوچیز و آویشن خوشمزه

مرحله اول

سوفله انواع مختلفی دارد که شما می توانید تهیه و نوش جان کنید. برای مثال سوفله بستنی و توت فرنگی را می توانید به عنوان یک دسر خوشمزه سرو کنید و سوفله گودا یا سوفله اسفناج را می توانید به عنوان یک پیش غذای دلنشین برای مهمانانتان اماده کنید. سوفله بلوچیز و آویشن هم یکی از آن پیش غذاهای متفاوت و خوشمزه ای است که در این سبک می توانید تهیه اش کنید. برای آغاز فر را روشن و روی 230 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. 20 گرم کره پاستوریزه را در دمای محیط گذاشته تا ذوب گردد و در چهار عدد ظرف رمکین (سوفله خوری) که از قبل آماده نموده اید بریزید. با فرچه آشپزی داخل ظرف ها را به کره آغشته کنید و آرد سوخاری را روی کره ها بپاشید تا کل ظرف را بپوشاند.

مرحله دوم

30 گرم کره به جای مانده را در قابلمه روی حرارت میانه قرار دهید تا ذوب گردد. سپس آرد چند منظوره، پودر خردل و پودر فلفل قرمز تند را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست گردد. حدود یک تا دو دقیقه اجازه دهید تا مواد بپزد. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و به تدریج شیر کم چرب را به آن اضافه کنید. توجه کنید که بعد از هر بار ریختن شیر، مواد را خوب هم بزنید تا سس صاف و یکدست گردد. قابلمه را روی حرارت بگذارید و تا زمانی که سس غلیظ گردد آن را هم بزنید. میزان پودر خردل و پودر فلفل قرمز تند به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید آن را کم یا زیاد کنید.

مرحله سوم

در این مرحله قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید به مدت پنج دقیقه خنک گردد. در ظرف دیگری زرده های تخم مرغ، نمک، برگ های آویشن و پنیر بلوچیز را با همزن دستی مخلوط کنید. سپس آن را به سس اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید. میزان نمک و برگ های آویشن به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید آن را کم یا زیاد کنید.

مرحله چهارم

تخم مرغ را شکسته و سفیده ها را جدا از زرده ها در یک کاسه بریزید. سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفت گردد. سپس آن را به مخلوط سس و پنیر که از قبل آمده نموده اید، اضافه کنید و به آرامی مواد را هم بزنید.

مرحله پنجم

مخلوط سوفله را در ظرف های رمکین که از قبل در آن ها پودر سوخاری ریخته اید، بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید. حالا سوفله بلوچیز و آویشن شما آماده است آن را از فر خارج و نوش جان کنید. این پیش غذای خوشمزه را می توانید با سالاد سرو و نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه سوفله بلوچیز و آویشن

  • می توانید به جای پنیر بلوچیز از پنیر فتا سیامزگی یا پنیر پارمسان کاله بهره ببرید.
  • اگر آویشن تازه در دسترس تان نیست می توانید از پودر آویشن بهره ببرید.
  • اگر از تهیه این دسر لذت بردید و از طعم آن خوشتان آمد پیشنهاد می کنیم از طرز تهیه مرحله به مرحله سوفله سیب زمینی همراه با ویدیو نیز تماشا کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه سوفله بلوچیز و آویشن؛ پیش غذایی مجلسی و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوفله بلوچیز و آویشن؛ پیش غذایی مجلسی و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید