همبرگر کَره ای، یک شام دلپذیر

به گزارش وبلاگ ماشین، همبرگر کره ای غذای رژیمی است که علاوه بر سالم بودن طعم فوق العاده ای دارد. همبرگر غذایی است که نمی توان از آن دل کند. بنابراین ما هم از شما نمی خواهیم برای خوردن غذایی سالم دست از همبرگر بکشید.

همبرگر کَره ای، یک شام دلپذیر

همبرگر خانگی می تواند انتخاب خوبی برای ناهار یا شام باشد. در این دستور غذایی یک همبرگر کره ای خوشمزه با پنیر و پیاز را یاد می گیرید. برای درست کردن این همبرگر مواد زیادی نیاز ندارید. با مواد کم و ساده می توانید یک همبرگر با طعم نو را امتحان کنید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید تا طرز تهیه همبرگر کره ای را یاد بگیریم.

عناوین مطلب

  • مواد لازم برای همبرگر کره ای
  • طرز تهیه همبرگر کره ای
    • مرحله اول
    • مرحله دوم
    • مرحله سوم
    • مرحله چهارم
    • نکته مهم همبرگر کره ای
    • بعلاوه بخوانید:

مواد لازم برای همبرگر کره ای

  • 10 قاشق غذاخوری کره
  • 4 نان همبرگری
  • یک پیاز بزرگ خردشده
  • 500 گرم گوشت چرخ نموده
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • فلفل سیاه به اندازه دلخواه
  • یک ورق پنیر از هر نوعی که دوست دارید
  • کاهو به مقدار لازم

طرز تهیه همبرگر کره ای

مرحله اول

نان ها را ببرید و روی گریل بگذارید یا تست کنید. می توانید کمی با روغن آن ها را سرخ کنید.

یک ماهیتابه بزرگ انتخاب کنید. آن را داغ کنید و 2 قاشق غذاخوری کره اضافه کنید. وقتی کره داغ شد، پیاز خردشده را اضافه کنید و بگذارید سبک و طلایی رنگ گردد. پیازها را بعد از سرخ شدن در ظرفی بریزید و کناری بگذارید.

مرحله دوم

حالا گوشت چرخ نموده را به 4 قسمت برای 4 ساندویچ تقسیم کنید. در میان هر تکه با انگشت فرورفتگی ایجاد کنید.

ماهیتابه را دوباره روی حرارت میانه قرار دهید و برگرها را داخل آن بگذارید. گوشت را با نمک و فلفل سیاه مز ه دار و هر طرف را 6 تا 8 دقیقه سرخ کنید.

مرحله سوم

ورقه های پنیر را روی برگرهای داخل تابه بگذارید و به پخت ادامه دهید تا پنیر کاملا آب گردد. در همین حال پیازها را در مایکروویو یا روی گاز دوباره داغ کنید تا زمان سرو داغ باشند.

مرحله چهارم

به هرکدام از برگرها حدود 2 قاشق غذاخوری کره بزنید. اگر مایل هستید کاهو را کف نان قرار دهید و برگرها را روی آن بگذارید و روی آن پیاز سرخ شده بریزید.

نکته مهم همبرگر کره ای

به محض اینکه برگر را داخل تابه می گذارید، آن را فشار دهید. اما وقتی در حال سرخ شدن هستند، دیگر آن ها را پرس نکنید چون باعث می گردد برگرها آبدار نباشند.

پیشنهاد مطالعه: دستور غذای کوفته لپه، غذای محبوب گردشگران یزد را بخوانید.منبع: پیام دلتا

به "همبرگر کَره ای، یک شام دلپذیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "همبرگر کَره ای، یک شام دلپذیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید