طرز تهیه فوندوی پنیر کممبر؛ پیش غذای سوئیسی همراه با ویدیو

به گزارش وبلاگ ماشین، فوندو یک خوراک محبوب و معروف سوئیسی است که با نوعی سس پنیر یا پنیر آب شده گرم در کنار نان سرو می گردد. فوندوی پنیر یک غذای کامل و فرق دارد که شاید برترین زمان مزه کردن آن در سرما و همین فصل پاییز یا زمستان باشد. این غذا در کشورهای مختلف با پنیرهای گوناگون و روش های متفاوتی تهیه و سرو می گردد. امروز ما قصد داریم فوندوی پنیر کمببر را به همراه ویدیو مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم که تهیه آن بسیار ساده است. شما می توانید در کمتر از نیم ساعت این پیش غذای خوشمزه را روی میز غذای خود سرو کنید و از طعم متفاوت آن لذت ببرید.

طرز تهیه فوندوی پنیر کممبر؛ پیش غذای سوئیسی همراه با ویدیو

مواد لازم برای تهیه فوندوی کممبر

  • پنیر کممبر کاله 200 گرم
  • سیر حلقه شده دو تا سه حبه
  • رزماری تازه به اندازه لازم
  • بیکن ایرلندی سولیکو به اندازه لازم
  • خمیر هزارلا پمینا یک ورقه
  • سس پستو ریحان سه قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ یک عدد

طرز تهیه فوندوی پنیر کممبر

مرحله اول

فوندو یک مدل خوراک سوئیسی خوشمزه است که با نوعی سس پنیری گرم یا پنیر ذوب شده و نان داغ سرو می گردد. شما میتوانید این غذای خوشمزه را پنیرهای متفاوت و هیجان انگیزی مانند پنیر پارمسان، پنیر چدار یا پنیر کممبر تهیه کنید. در این دستورالعمل قصد داریم نوعی فوندو پنیر با کممبر را به شما آموزش دهیم که با یک لایه خمیر هزارلا در فر پخته و آماده می گردد.

برای آغاز ابتدا باید فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا خوب گرم گردد.

مرحله دوم

سپس یک بسته پنیر کممبر 200 گرمی را از بسته بندی خارج کنید و با استفاده از یک چاقوی تیز آن را به صورت افقی از وسط نصف کنید. دو یا سه حبه سیر را پوست کنده و به صورت حلقه برش بزنید. بیکن ایرلندی را نیز خرد نموده و روی شعله ملایم برای پنج دقیقه تفت دهید.

مرحله سوم

حالا حبه های سیری را که به صورت حلقه ای خرد نموده اید به همراه چند برگ رزماری تازه و بیکن خرد شده روی نیمی از پنیر کمببر بریزید. نصف دیگر پنیر را روی مواد برگردانید و پنیر را کنار قرار دهید.

مرحله چهارم

حالا خمیر هزارلا را روی میز کارتان قرار دهید و سس پستو را که از قبل آماده اش نموده اید را روی خمیر هزارلا بریزید و کامل پخش کنید. سپس پنیر کممبری که از قبل اماده نموده اید را وسط خمیر قرار دهید و هر چهار طرف پنیر را روی آن برگردانید تا کاملا پوشانده گردد.

مرحله پنجم

داخل یک کاسه تمیز یک عدد زرده تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا کاملا یکدست گردد. حالا قلموی آشپزی را به زرده تخم مرغ آغشته کنید و روی خمیر را زرده بمالید و برای زیبایی بیشتر این پیش غذا با یک چوب نازک روی خمیر خط های افقی و عمودی ایجاد کنید.

مرحله ششم

لقمه فوندوی پنیری را به مدت 20 دقیقه داخل فر با همان حرارت 180 درجه قرار دهید. بعد از 20 دقیقه روی خمیر طلایی رنگ شده و فوندو کممبر شما آماده است. نوش جان!

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه فوندوی پنیر کممبر؛ پیش غذای سوئیسی همراه با ویدیو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فوندوی پنیر کممبر؛ پیش غذای سوئیسی همراه با ویدیو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید