طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید به سبک بازاری
به گزارش وبلاگ ماشین، ترشی کلم قرمز یکی از آن ترشی های خوشمزه است که اغلب در مغازه ها پیدا می شود و طعمی بی نظیر دارد. اما آیا می دانید که می توانید این ترشی خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید؟ با کمی حوصله و مواد اولیه ساده، ترشی کلم قرمز خانگی با طعمی مشابه ترشی های بازاری خواهید داشت که همواره در یخچال شما موجود خواهد بود و می توانید در کنار غذاهای مختلف از آن لذت ببرید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه ترشی کلم قرمز فوری را مرور کرده بودیم و در ادامه طرز تهیه کلم قرمز با سرکه سفید به سبک بازاری را بررسی خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید
- کلم قرمز میانه 1 عدد
- آب 1 لیوان
- سیر 3-5 حبه
- سرکه 2 لیوان
- شکر نصف فنجان
- نمک 1/5-2 قاشق غذاخوری
- ادویه مناسب به اندازه لازم
- دانه خردل 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید
1. آماده کردن کلم قرمز
اولین مرحله از طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید این است که کلم را آماده کنید. برای این کار کلم قرمز را بشویید و بعد به صورت خلالی یا ورقه ای نازک خرد کنید. بعد سیر را پوست بگیرید و در نهایت کلم قرمز و سیر را داخل شیشه های مدنظرتان برای تهیه ترشی بریزید.
نکته: برای خرد کردن سریع تر کلم قرمز می توانید از رنده استفاده کنید.
2. اضافه کردن مایع ترشی
اکنون که کلم قرمز آماده است. در یک قابلمه مناسب آب، نمک، شکر و ادویه های مدنظر برای ترشی را اضافه کنید و اجازه دهید این ها روی حرارت ملایم بجوشند تا شربت ترشی آماده شود.
3. تهیه ترشی کلم قرمز با سرکه سفید
در نهایت شربت ترشی که آماده شده است را داغ، روی کلم ها بریزید. کمی سرکه اضافه کنید و در شیشه را ببندید. شیشه ترشی کلم قرمز را در یخچال قرار داده و اجازه دهید کلم به مدت حداقل 10 روز در شیشه بماند تا نرم شود و رنگ آن صورتی شود.
نکته: اگر شربت ترشی تمام کلم را نپوشاند، می توانید آب و سرکه را به اندازه مساوی اضافه کنید.
نکات تکمیلی برای تهیه ترشی کلم قرمز
تهیه و آماده کردن ترشی کلم قرمز درست مثل طرز تهیه ترشی لیمو ترش بندری خانگی یکی از کارهای جذابی است که می توانید در منزل تجربه کنید. اما مثل تمام ترشی ها و غذاها خوب است هنگام تهیه این ترشی هم نکات لازم و فوت وفن های آن را بدانید.
دلیل استفاده از شکر در ترشی کلم قرمز
شکر برای تعادل طعم ترشی کلم قرمز لازم است، اما اگر دوست ندارید می توانید آن را حذف کنید. در این صورت بهتر است برای جلوگیری از ترشی خیلی زیاد، از سرکه سیب استفاده کنید.
نکات اضافی برای ترشی کلم قرمز به سبک بازاری
برای تهیه ترشی کلم قرمز به سبک بازاری خوب است نکات مهم دیگری را در کنار تمام مواردی که گفته شد هم رعایت کنید تا حاصل کارتان یک ترشی خوب دقیقا مشابه ترشی های بازاری باشد.
- رنگ ترشی: برای اینکه رنگ ترشی کلم قرمز زیباتر شود، می توانید چند برگ کلم قرمز را به صورت کامل در شیشه ترشی قرار دهید.
- زمان ماندگاری: برای نگهداری بهتر ترشی کلم قرمز بهتر است آن را حتما در یخچال نگهداری کنید. برای اینکه ترشی کلم قرمز شما طعم بهتری داشته باشد، بهتر است آن را چند روز در یخچال بگذارید تا طعم ها به خوبی به خورد هم بروند.
استفاده از ترشی کلم قرمز
ترشی کلم قرمز را می توانید به عنوان چاشنی کنار غذاهای مختلف مانند کباب، کوکو و سالاد استفاده کنید. البته یادتان باشد این ترشی مناسب استفاده در انواع ساندویچ هم است. البته یادتان باشد ترشی کلم قرمز را می توانید به اشکال و روش های مختلف تهیه کنید که یکی از رایج ترین روش ها استفاده از سبزیجات مختلف همراه کلم قرمز در ترشی است طرز تهیه ترشی کلم قرمز با سیر رستورانی در خانه به عنوان یکی از روش های متفاوت تهیه این ترشی است که می توانید امتحان کنید.
منبع: کتاب کاله