طرز تهیه یک آش لذیذ و مجلسی به روش رستورانی

به گزارش وبلاگ ماشین، آش شله قلمکار به روش های مختلفی تهیه می گردد و در برخی رسپی بجای حبوبات فقط از عدس استفاده می گردد، ولی استفاده از نخود و لوبیا در کنار هم در این آش بسیار خوشمزه تر می گردد، ولی نقطه مشترک تمام آش ها استفاده از گوشت سردست می باشد، ولی می توانید از گوشت گردن نیز بهره ببرید. این آش را در وعده صبحانه نیز میل می نمایند و یا می توانید برای ایام ماه مبارک قزوین نیز این آش را تهیه کنید و در کنار خانواده لذت ببرید.

طرز تهیه یک آش لذیذ و مجلسی به روش رستورانی

مواد لازم

گوشت گردن 200 گرم

پیاز 1 عدد میانه

نخود 1/2 لیوان

لوبیا 1/2 لیوان

ماش 1 پیمانه

عدس 1 پیمانه

لوبیا چشم بلبلی 1/2 پیمانه

برنج 1/2 پیمانه

سبزی آش (تره، جعفری، شوید، مرزه و ترخون) 500 گرم

پیاز داغ و نعنا داغ برای تزیین

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز به اندازه لازم

طرز تهیه آش شله قلمکار بدون گندم

مرحله اول: پخت گوشت

ابتدا باید گوشت را بپزید برای این کار گوشت را به همراه پیاز خرد شده کمی تفت دهید و بعد فلفل و زردچوبه اضافه کنید و روی مواد آب جوش بریزید و زمان دهید تا گوشت پخته گردد. در ادامه باید استخوان گوشت را جدا کنید و گوشت را ریش ریش کنید، می توانید آب گوشت را صاف کنید و برای پخت آش یا به عنوان عصاره گوشت بهره ببرید.

مرحله دوم: پخت حبوبات

در ادامه باید حبوبات گفته شده را جداگانه از شب قبل یا چند ساعت قبل خیس کنید و آب آن ها را چندین بار تعویض کنید تا نفخ حبوبات گرفته گردد. سپس هر کدام از حبوبات را جداگانه پخته و آبکش کنید و کنار قرار دهید، می توانید از زودپز برای پخت سریع حبوبات بهره ببرید.

مرحله سوم: مخلوط کردن مواد

در ادامه باید کمی پیاز داغ و زردچوبه را داخل قابلمه به همراه روغن تفت دهید تا نرم گردد و بعد ادویه ها را اضافه کنید و برنج را اضافه نموده و تا نیمه قابلمه آب بریزید و زمان دهید تا برنج پخته گردد و بعد حبوبات پخته شده را اضافه کنید و هم بزنید و در ادامه باید گوشت ریش ریش شده را نیز اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله چهارم: تهیه آش شله قلمکار بدون گندم

در ادامه باید مداوم آش را هم بزنید و بعد از نیم ساعت نوبت اضافه کردن سبزی آش می باشد و درب قابلمه را به صورت نیمه قرار دهید و زمان دهید تا سبزی نیز پخته گردد و در سرانجام داخل کاسه مورد نظر کشیده و به همراه نعنان داغ و پیاز داغ تزیین و سرو کنید. نوش جان.

فوت و فن های دستور پخت آش شله قلمکار بدون گندم

اگر سبزی آش تازه در اختیار نداشتید می توانید از سبزی خشک نیز بهره ببرید.

بهتر برای پخت گوشت دو تکه چوب دارچین داخل قابلمه ریخته تا عطر خوبی به آش دهد.

از برنج نیم دانه بهتر است بهره ببرید.

در سرانجام نمک آش را تست کنید و احتیاج داشت نمک اضافه کنید.

منبع: بهترین ها

منبع: فرارو

به "طرز تهیه یک آش لذیذ و مجلسی به روش رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یک آش لذیذ و مجلسی به روش رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید