طرز تهیه ادویه تندوری

به گزارش وبلاگ ماشین، بهترین روش مصرف این ادویه برای کباب و جوجه می باشد. علاوه بر آن برای انواع غذاهای هندی، غذاهای تند و مرغ تندوری می توان استفاده کرد. این ادویه هندی با ذائقه ایرانی بسیار سازگار و خوشایند می باشد.

طرز تهیه ادویه تندوری

به گزارش وبلاگ ماشینظ به نقل از بیتوته ، تندوری یک ادویه نسبتا تند پرطرفدار است که ریشه هندی دارد. ادویه تندوری امروزه به بسیاری از کشورهای دنیا راه پیدا نموده است.

مواد لازم ادویه تندوری

پودر پاپریکا3 قاشق غذاخوری
پودر زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
پودر جوز هندی 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
زنجبیل ساییده شده1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز آسیاب شده1 قاشق چایخوری
زیره آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
میخک آسیاب شده1 قاشق چایخوری

طرز تهیه ادویه تندوری

همه مواد را داخل ظرفی بریزید و با هم خوب مخلوط کنید و در ظرف درداری بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه ادویه تندوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ادویه تندوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید