طرز تهیه ادویه تندوری
به گزارش وبلاگ ماشین، بهترین روش مصرف این ادویه برای کباب و جوجه می باشد. علاوه بر آن برای انواع غذاهای هندی، غذاهای تند و مرغ تندوری می توان استفاده کرد. این ادویه هندی با ذائقه ایرانی بسیار سازگار و خوشایند می باشد.

به گزارش وبلاگ ماشینظ به نقل از بیتوته ، تندوری یک ادویه نسبتا تند پرطرفدار است که ریشه هندی دارد. ادویه تندوری امروزه به بسیاری از کشورهای دنیا راه پیدا نموده است.
مواد لازم ادویه تندوری
پودر پاپریکا | 3 قاشق غذاخوری |
پودر زردچوبه | 1 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
پودر جوز هندی | 1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
زنجبیل ساییده شده | 1 قاشق چایخوری |
تخم گشنیز آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
زیره آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
میخک آسیاب شده | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه ادویه تندوری
همه مواد را داخل ظرفی بریزید و با هم خوب مخلوط کنید و در ظرف درداری بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.
منبع: جام جم آنلاین
تاریخ انتشار: 2 آذر 1399
آخرین بروزرسانی: 2 آذر 1399
گردآورنده: mashin.anvarblog.ir
شناسه مطلب: 6474
به "طرز تهیه ادویه تندوری" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ادویه تندوری"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید