همه نکاتی که باید برای تهیه یک سالاد الویه خوشمزه بدانید

به گزارش وبلاگ ماشین، سالاد الویه یکی از مشهورترین سالاد های دنیاست که در ایران بسیار محبوب است و پایه ثابت میز غذا در مهمانی ها و به خصوص جشن تولدهاست. این سالاد خوشمزه در میان بچه ها هم بسیار پرطرفدار است. تاریخچه ابداع سالاد الویه به قرن نوزدهم میلادی و کشور روسیه بر می شود.

همه نکاتی که باید برای تهیه یک سالاد الویه خوشمزه بدانید

به گزارش فرادید، یک آشپز بلژیکی فرانسوی تبار به نام لوسین الیویه که سرآشپز رستوران اِرمیتاژ در مسکو بود، برای اولین بار این سالاد خوشمزه را ابداع کرد و دستور تهیه آن به تدریج از کشور روسیه به سایر کشور های اروپایی هم راه پیدا کرد. این سالاد معروف سال هاست که یکی از غذا های اصلی برای شام شب سال نو در روسیه محسوب می گردد. تهیه سالاد الویه خوشمزه و مجلسی که در اروپا به سالاد روسی معروف است، احتیاج به رعایت یک سری نکات و فوت و فن های خاص دارد که در ادامه این مطلب تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

نکات مهم برای تهیه یک سالاد الویه خوشمزه

1 ـ اولین نکته مهم برای تهیه یک سالاد الویه خوشمزه این است که مرغ و سیب زمینی را با هم بپزید تا سیب زمینی از همان اول طعم دار گردد. برای این کار باید حتما سیب زمینی را پوست کنید و همراه با سینه مرغ داخل قابلمه بریزید و کمی آب اضافه کنید تا کاملا بپزند.

2 ـ برای بهتر شدن طعم سالاد الویه می توانید نیمی از خیارشور را رنده و نیم دیگر آن را به صورت خیلی ریز و نگینی خرد کنید.

3 ـ حتما سیب زمینی را با بعد از رنده کردن، با سس سالاد مخلوط کنید و بعد بقیه مواد سالاد الویه را به آن اضافه کنید؛ زیرا سیب زمینی باید مزه دار گردد تا درنهایت یک سالاد الویه خوشمزه داشته باشید.

4 ـ سعی کنید همواره دو تا سه قاشق خامه یا ماست پر چرب و همزده به سس مایونز اضافه کنید؛ زیرا این کار سالاد اولیه را خوشمزه تر می نماید. مقدار سس مایونز هم اختیاری است، برخی ها الویه را کم سس و برخی با سس بیشتر می پسندند؛ اما توجه داشته باشید که اگر سس مایونز نسبت به مواد بیش از حد کم باشد، سالاد شما خوشمزه نمی گردد.

5 ـ حتما سیب زمینی و تخم مرغ و سایر مواد را از شب قبل بپزید و داخل یخچال بگذارید تا حسابی خنک شوند. اگر سیب زمینی گرم باشد، همه سس را به خود جذب می نماید و ناچارید مدام سس مایونز اضافه کنید.

6 ـ اضافه کردن نخود فرنگی و هویج به سالاد الویه اختیاری است. اگر هویج را بپزید، شیرینی آن آزاد می گردد؛ درنتیجه ممکن است سالاد الویه شما طعم شیرین بگیرد. بهتر است هویج را به صورت خام یا نیم پز به سالاد الویه اضافه کنید.

7 ـ اگر خیارشور شما بیش از حد شور است، در اضافه کردن نمک به سالاد الویه دقت کنید.

8 ـ به جای مرغ می توانید از ژامبون بهره ببرید.

9 ـ در صورت تمایل می توانید کمی جعفری ساطوری شده به سس سالاد الویه اضافه کنید. جعفری به خاطر عطر و طعمی که دارد، طعم خاص و ویژه ای به سالاد شما می دهد.

10 ـ اگر می خواهید معیار دقیقی برای تعداد سیب زمینی و تخم مرغ داشته باشید، بهتر است بدانید که به ازای هر دو نفر، یک عدد سیب زمینی میانه لازم دارید و به ازای دو عدد سیب زمینی باید یک عدد تخم مرغ درشت را در نظر بگیرید.

منبع: فرارو

به "همه نکاتی که باید برای تهیه یک سالاد الویه خوشمزه بدانید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "همه نکاتی که باید برای تهیه یک سالاد الویه خوشمزه بدانید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید