نماینده سازمان جهانی بهداشت از دانشگاه امیرکبیر بازدید کرد
به گزارش وبلاگ ماشین، نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران با هدف بررسی راهکارهای همکاری مشترک در حوزه سلامت از دانشگاه صنعتی امیرکبیر بازدید کرد.
به گزارش گروه علمی و دانشگاهی وبلاگ ماشین به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، کریستف هملمن کننده سازمان جهانی بهداشت در ایران به دعوت پژوهشکده فناوری سلامت دانشگاه صنعتی امیرکبیر از امکانات، ساختار و فناوری های حوزه سلامت این دانشگاه در راستای بررسی راهکارهای همکاری مشترک بازدید کرد.
در این بازدید حسین حسینی تودشکی معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، رازفر مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه،گلرو مدیر دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه و حمید کشوری سرپرست پژوهشکده فناوری سلامت دانشگاه حضور داشتند.
کریستف هلمن کننده سازمان جهانی بهداشت در ایران در این بازدید از برج نوآوری و فناوری دانشگاه و همچنین مرکز تحقیقات مشترک سامسونگ و شرکت طبا زیست پلیمر نیز بازدید کرد.
سامانه پزیکاتو، خدمات هوشمند سلامت نیز که توسط پژوهشکده فناوری سلامت دانشگاه صنعتی امیرکبیر طراحی و تولید شده است نیز مورد بازدید و استقبال دکتر هاملمن قرار گرفت.
وی ضمن ابراز خرسندی و تقدیر از فعالیت های دانشگاه در حوزه سلامت اضافه نمود: با توجه به پتانسیل ها و دستاوردهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر با هماهنگی وزارت بهداشت آماده همکاری و اجرای برنامه مشترک با دانشگاه است.
هاملمن با حضور در جمع نخبگان و نوآوران دانشگاه صنعتی امیرکبیر در برج فناوری دانشگاه ابراز امیدواری کرد که بتواند دستاوردهای این دانشگاه در حوزه سلامت را برای عموم مردم جهان ارائه کند.
در این بازدید کننده سازمان بهداشت جهانی همچنین از نزدیک با فعالیت تیم ها و استارت آپ های حوزه سلامت مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر آشنا شد.
وی مرکز فناوری سامسونگ-امیرکبیر را به عنوان نهادی مفید یاد کرد که کمک می کند افراد گوناگون با دیدگاه های متفاوت کنار هم قرار گیرند و ضمن پرورش ایده ها و استعدادهای خود، قدم های بزرگی بردارند.
کننده سازمان بهداشت جهانی در مورد برنامه های این سازمان برای حمایت از استارت آپ ها گفت: رویکرد کلی ما در سازمان بهداشت جهانی، حمایت از استارت آپ هایی است که بتوانند خدمات این سازمان را به محصولات قابل عرضه در بازار تبدیل کنند تا از این طریق دسترسی به این خدمات و کیفیت عرضه آنها افزایش پیدا کند
هاملمن گفت: ساختار سازمان بهداشت جهانی به نحوی است که به ما امکان سرمایه گذاری مالی در یک استارت آپ را نمی دهد اما می توانیم مشاوره های گسترده ای به استارت آپ ها دهیم تا استارت آپها بتوانند راحت تر ایده ها و خدمات خود را به شکل محصول نهایی عرضه کنند.
وی همچنین با مشاهده گستردگی دستاوردهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حوزه فناوری سلامت و مهندسی پزشکی، خواستار بازدیدی دوباره از این دانشگاه شد.
منبع: خبرگزاری فارس