عجیب ترین اختراعات و اکتشافاتی که احتمالاً از آن ها بی خبرید
به گزارش وبلاگ ماشین، زمین پر از عجایب گوناگون است. عجایبی که یا به دست انسان ساخته شده و یا متعلق به خود زمین بوده است. در این مقاله به آنالیز بعضی از آنها می پردازیم.
1. وَنتالبلک، تاریک ترین ماده دنیا
این ماده که جز نانومتریال ها به حساب می آید در سال 2015 به وسیله تیم نانومتریال سوریِ انگلستان ساخته شد. ونتالبلک درواقع مجموعه ای از نانوتیوب های کربن است که روی یک صفحه پرورش داده شدند. این ماده 99.98 درصد نور را جذب می کند، درواقع هنگامی که ما به آن نگاه میکنیم عملا چیزی نمی بینیم که تجربه ای مشابه به نگاه کردن به یک سیاه چاله است.
2. فرشته آبی دریایی
اگر شناختی از این جاندار نداشته باشید ممکن است تصور کنید به تصویری خیالی از یک موجود فضایی نگاه می کنید! گلاکوس آنتلانتیکوس گونه ای بسیار کمیاب و زیبا از حلزون های دریایی بوده که به فرشته ی آبی نیز معروف است.
این جاندر در عین زیبا بودن بسیار خطرناک نیز است. فرشته ی آبی جانداری گوشتخوار که از موجودات سمی اقیانوس تغذیه می کند. وی سمِ طعمه اش را در کیس های مخصوص ذخیره نموده و برای شکارکردن طعمه بعدی از آن استفاده می کند.
3. اِروژل
اروژل ها مواد جامد و بسیار سبکی هستند که از ژل (کلویید مایع در جامد) و گاز تهیه شده اند. این مواد به بخار یخ زده یا ابر جامد نیز معروف اند. دانشمندان روش های مختلفی برای تهیه ی اروژل ها کشف نموده اند، ولی همه تقریبا از فرایند مشابه ای پیروی می نمایند: مواد شیمیایی را باهم مخلوط نموده وآن را در ژل خیسی قرار می دهند. سپس تمام مایع را از آن خارج می نمایند. در نهایت ماده ای با چگالی بسیار کم به دست می آید که در واقع 99 درصد آن هواست.
اروژل ها بیشتر از هوا ساخته شده اند و هوا رسانای بسیار ضعیفی برای گرماست، در نتیجه اگر یک اروژل را بین یک گُل و شعله ی آتش قرار دهیم، گل سالم می ماند.
4. درخت اکالیپتوس رنگین کمانی
درخت اوکالیپتوس دِگلوپا که در اندونزی، پاپویا و فیلیپین می روید، دارای تنه ای به رنگ های آبی روشن، بنفش، نارنجی، سبز و رگه های قهوه ای مایل به قرمز است.
5. کلیسایِ نمکی در زیر زمین
کلیسای سالت (نمک) کاتِدرال زیپاکوئیزال کلیسای کاتولیک رومی ها در کولوبیاست. این کلیسا در سال 1954 در یک معدن نمک که 180 متر زیر زمین است، حفاری شده. اینطور که گفته شده، این کلیسا گنجایش 10000 نفر را دارد.
6. فلز بیسموت
احتمالا نام فلز بیسموت را در دبیرستان شنیده اید، ولی بعید است از ظاهر رنگین کمانی وبراق آن خبر داشته باشید. سطح بیسموت طبقه طبقه و به شکل مربع هایی رنگارنگ است.
7. ماگمای آبی رنگ
کوه آتشفشانی کاوا ایجِن در اندونزی به دلیل ماگماهای آبی و بنفش اش معروف است. البته رنگ آبی، به گفته مجله سمیسونین، به دلیل حجم زیاد گاز سولفوریکی است که همراه با گاما خارج می شود، این گاز به رنگ آبی می سوزد که باعث آبی دیده شدن ماگما نیز شده است.
8. دست نوشته وُینیچ
دست نوشته وینیچ کتابی 240 صفحه ای بوده که تا به حال به هیچ زبانی ترجمه نشده است. گمان می رود این کتاب را در سالهای 1404 - 1438 نوشته شده باشد. وینیچ دارای تصاویری مبهم و طرح هایی ست که به نظر میآید مربوط به چیز های متنوعی از جمله گیاهانی عجیب و غریب و زنانی با شکم های متورم، درحال استحمام در استخرهایی سبز رنگ است.
کوشش های بسیاری که در راستای رمزگشایی کتاب شده تماما نافرجام بوده اند. در سال 2018 گروهی از دانشمندان کاناداییِ حیطه ی کامپیوتر، مدعی شدند موفقیت اندکی در کد گشایی کتاب داشته اند.
9. نقطه نِمو
نقطه نمو دورترین مکان از خشکی های قابل سکونت است. این نقطه در مرکز مثلث تشکیل شده به وسیله جزایز دوکی، مُتو نوی (بخشی از مجموع جزایر شرقی) و مَهِر، جزیرهای در نزدیکی قطب جنوب واقع شده است.
فاصله مدار ایستگاه فضایی ملی از این نقطه 258 مایل (415 کیلومتر) بوده، در حالی که فاصله نزدیک خشکی قابل سکونت 1670 مایل (1225 کیلومتر) است!
10. تاردِگرِیت
تاردگریت ها که به خرس دریایی یا خوک خزه نیر معروف اند میکرومکانسیم هایی هستند که حتی در فضا قادر به سکونت اند. این جانداران اغلب در مکان های مرطوب زندگی می نمایند، اما به گفته مجله سمیسونین این موجودات در در بازه دمایی 200- درجه سیلسیوس تا 149 نیز قادر به زندگی هستند.
دانشمندان دریافتند تاردگریت ها می توانند در فشاری 6 برابر حداکثر فشار کف اقیانوس، خلع و محیط های رادیواکتیو نیز زنده بمانند.
منبع:دیجی رو
منبع: فرارو