به این 5 علت همبرگر نخورید!

به گزارش وبلاگ ماشین، محققان گزارش دادند افرادی که از ابتدای مطالعه بیشترین فست فود را مصرف می کردند به طور میانه 6 کیلوگرم وزن بیشتر و سایز کمر بزرگ تر از افرادی داشتند که کمترین فست فود را مصرف می کردند.

به این 5 علت همبرگر نخورید!

همبرگر می تواند یک غذای مجذوب نماینده برای یک ناهار سریع یا یک شام غیررسمی باشد، و می توانید آن را در فست فودی های گوشه وکنار خیابان پیدا کنید. با این وجود، همبرگر می تواند به افزایش وزن منجر گردد و اثرات مضر دیگری بر سلامتی شما بگذارد.

بیایید آنالیز کنیم که چرا تحقیقات علمی نشان می دهد که خوردن مرتب همبرگر برای قلب شما مضر است:

یک چیزبرگر دوبل معمولی و سیب زمینی سرخ نموده بزرگ حاوی بیش از 1100 کالری است. اگر یک نوشابه بزرگ و سیب زمینی سرخ نموده اضافی را هم به همراه بیکن و پنیر به آن اضافه کنید، می توانید کالری به ارزش یک روز را در وقت ناهار دریافت کنید.

وقتی کالری بیشتری از میزان هضم، متابولیسم و حرکت خود دریافت می کنید، مازاد آن را به صورت چربی ذخیره می کنید و با گذشت زمان، ممکن است دچار اضافه وزن یا چاقی شوید.

مطالعات بسیاری نشان داده است که غذا خوردن در خارج از خانه با افزایش وزن و مسائل سلامتی مرتبط است. یکی از این آنالیز ها، تعداد دفعات خوردن 3000 بزرگسال جوان در رستوران های فست فود یا رستوران های سبک را آنالیز نموده و وزن، سایز دور کمر و سایر اقدامات متابولیکی را با هم مقایسه نموده است.

محققان گزارش دادند افرادی که از ابتدای مطالعه بیشترین فست فود را مصرف می کردند به طور میانه 6 کیلوگرم وزن بیشتر و سایز کمر بزرگ تر از افرادی داشتند که کمترین فست فود را مصرف می کردند.

مطالعه دیگری از استرالیا نشان داد بین تعداد رستوران های فست فود در یک محله و حملات قلبی در همان منطقه جغرافیایی همبستگی وجود دارد. بر اساس گزارش انجمن قلب و عروق اروپا، با اضافه شدن هر یک رستوران فست فود در یک محله، هرسال چهار حمله قلبی بیشتر در هر 100000 نفر رخ می دهد.

نمک چاشنی زندگی است. نمک یک ماده مغذی ضروری برای بدن شما است، اما سدیم بیش از حد، به فشار خون بالا، عامل اصلی خطر حمله قلبی و سکته مغزی، منجر می گردد.

یک دوبل برگر به همراه پنیر و چاشنی حاوی 1360 میلی گرم سدیم است. این تقریباً به میزان 1500 میلی گرمی است که بیشتر بزرگسالان مبتلا به فشارخون باید مصرف نمک روزانه را به کمتر از آن کاهش دهند. همواره برچسب مواد غذایی را بخوانید تا متوجه شوید که مصرف سدیم با چه سرعتی می تواند زیاد گردد.

یک مطالعه دیگر نیز نشان داد که میانه مصرف روزانه سدیم در مدت 14 سال مطالعه به 3100 میلی گرم رسیده است. محققان دریافتند افرادی که فشارخون بالا دارند به طور میانه روزانه 2900 میلی گرم سدیم در سال 1999 مصرف می کردند که این میزان در سال 2012 به 3350 میلی گرم در روز رسیده است.

گوشت چرخ نموده تنها بخشی از همبرگر نیست که می تواند به بیماری های قلبی عروقی منجر گردد. شربت ذرت با فروکتوز بالا در سس گوجه فرنگی، خیارشور و نان همبرگر (بدون ذکر این نکته که آرد سفید بدون فیبر در آن وجود دارد) می تواند سطح تری گلیسیرید را افزایش دهد که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد.

محققان دانشگاه هاروارد بیان کردند چاشنی های قندی، آرد سفید، پنیر و بیکن، موادی که به طور معمول برای فراوری ساندویچ همبرگر استفاده می شوند، همگی مواد خوراکی التهابی هستند. طبق یک مطالعه، خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی در افرادی که غذا های پیش التهابی زیادی مصرف می نمایند، در مقایسه با افرادی که رژیم غذایی ضدالتهابی دارند، 38% بیشتر است.

گوشت همبرگر حاوی چربی اشباع شده است که با بیماری قلبی ارتباط دارد. در حالی که بعضی مطالعات حاکی از آن است که چربی اشباع کاملا بد نیست، اما هنوز توصیه می گردد از مصرف بیش از حد چربی اشباع خودداری گردد؛ اما چربی دیگری نیز وجود دارد که به طور طبیعی در گوشت برگر یافت می گردد: چربی ترانس. چربی ترانس باعث افزایش سطح کلسترول LDL (بد) بدون بالابردن HDL (کلسترول خوب) می گردد.

اگر غذایی کمتر از نیم گرم اسید های چرب ترانس داشته باشد، به عنوان غذای بدون چربی ترانس برچسب گذاری می گردد؛ اما حتی اگر غذایی اندازه کمی چربی ترانس داشته باشد (به عنوان مثال، بعضی انواع همبرگر حاوی 8 گرم چربی اشباع و 1 گرم چربی ترانس است)، به وسیله غذا های دیگری که می خورید به سرعت به مقادیر آن اضافه می گردد.

هر دو چربی اشباع و چربی ترانس تأثیر ناسالمی بر میزان کلسترول LDL دارند و در نتیجه خطر حمله قلبی را افزایش می دهند.

منبع: بهداشت نیوز

منبع: فرادید

به "به این 5 علت همبرگر نخورید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "به این 5 علت همبرگر نخورید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید